Woning kopen?

Elke woning is een belegging voor de toekomst, eigen bewoning of het beleggen in vastgoed zijn hierin gelijk. Men wil een goede koop doen zodat er een goed rendement is en de verkoop in de toekomst een waardevermeerdering zal opleveren.

Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als www.funda.nl of www.pararius.nl. U kunt dan een afspraak maken en het huis bezichtigen. Maar dan begint het pas!

Misschien krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Duidelijke communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject vinden we erg belangrijk. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren graag hoe wij u het beste kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.

Klik hier voor ons koopaanbod: www.zuydmakelaardij.nl/aanbod-koop

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!