Nieuw

Prev
Next

€600,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Maastricht

Henisstraat

0 slaapkamers- m²

Henisstraat

HENISSTRAAT Te huur Kantoorplek PLUG AND PLAY!

In de nieuwe en moderne wijk Hazedans ligt meteen bij de ontsluiting deze bedrijfsruimte/kantoorruimte als onderdeel van een appartementencomplex met daarbij voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeven. Om het gebouw is er goed onderhouden groenvoorziening.

Indeling: langs de bedrijfsruimte loopt een mooi pad tot aan de entree. Middels de entree betreedt u de bedrijfsruimte met een totaal oppervlakte van 77 m². Dit is in een L- vorm en heeft een hoog plafond van 4,50m en dus ook raampartijen van die hoogte tot op de grond waardoor er volop licht invalt.

De ruimte is voor een gedeelte afgeschermd door een muur waarachter een gangetje loopt. Lange gang (7,60m x 1m.) met de deur naar het toilet met fonteintje, de deur naar de keuken (1.60m. 1.63m.) v.v. keukenblok en plaatsing van de cv. ketel.

Een paar treden naar beneden en daar bevindt zich een vergaderruimte 30,8m² (8,56m. x 3,60m.). Deze ruimte is een verwarmde ruimte en kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals berging of gewoon een extra wekplekken.

Bijzonderheden: - volledig voorzien van dubbele beglazing met houten kozijnen; - betonnen ondervloer, voorzien van vloerbedekking; - de wanden zijn gestuukt met spuitwerk, in de kleur wit; - de plafond is in de bedrijfsruimte voorzien van systeemplaten; - inhoud bedraagt 463m³; - aanvaarding is direct;
- Verschillende ruimtes en mogelijkheden.

Lees meer

Details

  • Bestemming-
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview
Oost west, Zuyd best